Acasa Despre noi - S.C. Preco Prest S.R.L. Servicii de instalatii Proiecte finalizate si in derulare Galerie foto constructii si instalatii Contactati-ne
Servicii

Folosindu-ne de vasta noastra experienta va putem oferi consultanta in ceea ce priveste toate aspectele realizarii proiectelor dvs.

Echipa noastra de ingineri, designeri si arhitecti va stau la dispozitie pentru orice fel de informatie.

Va oferim:

INSTALATII TERMICE SI SANITARE


In ultimii ani piata materialelor de constructii a avut o evolutie exploziva, atat ca tipuri de materiale si tehnologii, cat si ca volum.

In cadrul acestei piete, instalatiile termice si sanitare reprezinta un sector foarte important iar firma noastra va ofera o gama de servicii care acopera in totalitate aria instalatiilor, garantand profesionalismul lucrarilor prestate.

Centralele termice au inceput sa fie montate in Romania in anii 1997 ca o necesitate a maririi confortului termic si a imbunatatirii conditiilor de viata. Domeniul centralelor termice se dovedeste intr-un continuu progres, prin modelele noi ce isi fac aparitia pe piata si care atrag atat prin eficienta, cat si prin tehnologiile avansate care permit proprietarului sa faca economie de energie.

Anul trecut, vanzarile de centrale termice s-au situat intre 180.000 si 250.000 de bucati, ceea ce reprezinta o crestere semnificativa in ultimii patru ani, ani in care vanzarile se situau intre 60.000-70.000 de centrale termice.

Plecand de la centrale termice cu combustibil gazos sau solid de mica putere si ajungand la cele destinate imobilelor cu suprafete mari:

- alimentari cu apa (alimentarea cu apa reprezinta o investitie absolut necesara, iar noi va punem la dispozitie materiale de cea mai buna calitate: tevi de otel laminat, tevi de otel zincat, tevi de cupru, tevi de alama, tevi de material din plastic, etc...)
- retele de apa si canalizare;
- retele termice.

Personalul nostru specializat asigura executia in deplina siguranta punand la dispozitie solutiile si variantele tehnice ideale pentru toate tipurile de instalatii termice si sanitare.

Acasa     |     Despre noi     |     Servicii     |     Proiecte     |     Galerie foto     |     Contact
S.C. PRECO PREST SRL © 2009