Acasa Despre noi - S.C. Preco Prest S.R.L. Servicii de instalatii Proiecte finalizate si in derulare Galerie foto constructii si instalatii Contactati-ne
Servicii

Folosindu-ne de vasta noastra experienta va putem oferi consultanta in ceea ce priveste toate aspectele realizarii proiectelor dvs.

Echipa noastra de ingineri, designeri si arhitecti va stau la dispozitie pentru orice fel de informatie.

Va oferim:

INSTALATII DE SIGURANTA INCENDIU


Siguranta la foc prin retele de sprinklere si hidranti este un domeniu deosebit de important prin care se asigura conditiile corespunzatoare indeplinirii cerintelor de calitate a constructiilor, fiind una dintre cele mai dificile sarcini ale planificarii si realizarii de proiecte in constructii.

In ultima vreme, numeroase centre de logistica – utile in sustinerea unei infrastructuri de distributie rapida pe scara larga a bunurilor - si-au facut aparitia in orasele noastre.

Aceste depozite de mari dimensiuni reprezinta noi provocari la adresa industriei de protectie la incendii. Atat autoritatile guvernamentale cat si societatile de asigurare si-au intensificat presiunile privind necesitatea montarii in aceste structuri a sistemelor de sprinklere si hidranti, menite a proteja atat personalul, bunurile cat si mediul. Concomitent insa, beneficiarii finali ce sunt nevoiti a investi in acest tip de protectie cauta solutiile cu cel mai scazut nivel al pretului.

Va oferim astfel o gama larga de de sisteme de sprinkler si hidranti cu mare aplicabilitate practica, usor de montat si in conformitate cu standardele europene care vin in intampinarea acestor provocari, prin dezvoltarea celei mai largi game de sprinklere si hidranti pentru depozite si parcari existenta la ora actuala pe piata. Majoritatea acestor tipuri de sprinklere si hidranti au fost dezvoltate ca raspuns la problemele specifice semnalate atat de beneficiari cat si de asiguratori, fiind capabile sa asigure solutii specifice, eficiente din punctul de vedere al costului pentru problemele legate de protectia la incendii a spatiilor de depozitare, parcari si spatii comerciale.

Astfel, S.C. Preco Prest SRL, prin personalul calificat, va ofera urmatoarele solutii de instalatii de siguranta incendiu:

- retele de distributie hidrant si sprinkler;
- statii pompare.

Acasa     |     Despre noi     |     Servicii     |     Proiecte     |     Galerie foto     |     Contact
S.C. PRECO PREST SRL © 2009