Acasa Despre noi - S.C. Preco Prest S.R.L. Servicii de instalatii Proiecte finalizate si in derulare Galerie foto constructii si instalatii Contactati-ne

Date de identificare:

S.C. PRECO PREST SRL
CUI: RO 5071507
Registrul Comertului: J40/6539/2002
Adresa: Str. Rm. Valcea, Nr. 6, Sector 3, Bucuresti 031807
Banca: BCR - sucursala Decebal
Cont: RO45RNCB0074029233420001

Descrierea activitatii:

Principalul obiect de activitate ale S.C. PRECO PREST SRL este proiectarea si intretinerea instalatiilor tehnico-sanitare. Societatea este specializata in instalatii de orice natura: lucrari de instalatii in pexal, cupru, teava zincata, polipropilena; lucrari de montare si punere in functiune a cazanelor sub presiune; lucrari de modernizare a instalatiilor de canalizare; montarea si comercializarea mdm pentru apa si pentru energia termica.

Conducerea executiva:

Presura Catalin Andrei - Director

Scurt istoric:

In ideea de a oferi servicii si produse de calitate pentru un numar cat mai mare de consumatori am infiintat in anul 2002 societatea S.C. Preco Prest SRL care sa raspunda nevoilor populatiei de a beneficia de modernizare, calitate si promptitudine.

Am adus contributia la contorizarea apei atat in ansamblele de locuinte, montand peste 20.000 de contoare ale producatorilor ZENNER, AEM, FGH, SIEMENS, cat si la cladirile si spatiile comerciale si industriale.

Colaborand cu societati ca General Fluid S.A., Techem Romania si altele, am continuat cu contorizarea energiei termice utilizand produsele SIEMENS si TECHEM la peste 10.000 de apartamente.

S.C. PRECO PREST SRL si-a diversificat activitatea datorita dezvoltarii societatii, contractand lucrari complexe la hale industriale si spatii comerciale precum Baneasa Shopping Center, Cotroceni Park Mall si alte locatii, instaland sisteme de incendiu si de climatizare de mare capacitate.

Inca de la inceput principalul obiectiv a fost asigurarea unei calitati deosebite a echipamentelor si serviciilor oferite clientilor, in acest sens oferta societatii fiind construita in jurul unor producatori de renume.

Pana in prezent se asigura garantie si post garantie la peste 300 de obiective.

Programele de intretinere asigura clientilor nostri siguranta ca echipamentele lor functioneaza la un nivel de performanta superior si consumurile energetice sunt optime. Echipele de montaj sunt formate din personal calificat si cu experienta avand suport tehnic asigurat de catre ingineri specializati in instalatii pentru constructii.

Valorile noastre fundamentale:

In primul rand, fata de clientii nostri - oferindu-le calitate, fata de furnizorii nostri - oferindu-le corectitudine, fata de angajatii nostri - oferindu-le motivatie.

In al doilea rand initiative bazate pe profesionalism, de a depasi asteptarile clientilor nostri, de a depasi concurenta si de a ne perfectiona continuu pentru a deveni mai buni.

In al treilea rand responsabilitate fata de toti partenerii si de societate.

Si nu in ultimul rand creativitate si inovatie in tot cea ce intreprindem.


Servicii si produse:Folosindu-ne de vasta noastra experienta va putem oferi consultanta in ceea ce priveste toate aspectele realizarii proiectelor dvs.

Personalul nostru specializat va sta la dispozitie pentru orice fel de informatie.
Acasa     |     Despre noi     |     Servicii     |     Proiecte     |     Galerie foto     |     Contact
S.C. PRECO PREST SRL © 2009